Escape Rooms

Bryd koderne / Find nøglerne / Løs gåderne / Slå tiden

Tag dine venner, kollegaer eller familie med til en times udfordrende underholdning, i vores 5-stjernede escape rooms i Aarhus Midtby. Escapist tilbyder håndlavede escape rooms, hvor der er hældt omtanke, tid og energi i at designe en fremragende og sammenhængende spiloplevelse, velegnet til både polterabender, læsegrupper, teambuilding og fødselsdagsfester.

Køb et gavekort
Samlet 5 ud af 5 stjerner, baseret på 56 anmeldelser
Se dem på Facebook og TripAdvisor

Det Store Diamantkup

Det Aarhusianske Nationalmuseum har for kort tid siden modtaget den utroligt sjældne blå Bol'Shoy-diamant fra et russisk museum, og nu er du og dit team af garvede kunsttyve yderst ivrige efter at slå kløerne i den! Kan I finde vej gennem den snedige gamle kurators kontor, aflure hans drilske koder og gåder, og undslippe med den værdifulde ædelsten inden politiet når frem?

Book en tid

Pris per gruppe
Mandag-tirsdag: 795,-
Onsdag-søndag: 995,-

60 minutter
Anbefalet til nybegyndere
For 2-6 spillere

USS Triton

Vi befinder os midt under den Kolde Krig, og spændingerne mellem USA og Sovjetunionen er på deres højeste. Intet sted føles faren mere overhængende, end ombord på den amerikanske atomubåd USS Triton. Dybt under Stillehavets overflade bliver du og dit team af marinesoldater mødt af sabotage, hemmelige koder og paranoia. Kan I overvinde udfordringerne, eller vil det ende i altødelæggende atomkrig?

Book en tid

Pris per gruppe
Mandag-tirsdag: 795,-
Onsdag-søndag: 995,-

60 minutter
Anbefalet til øvede
For 3-5 spillereFAQ

Hvad er et escape room?

Et escape room er en underholdende og udfordrende live spiloplevelse, hvor man som team skal samarbejde om at løse en mission i et lukket rum inden tiden løber ud. For at klare dette, må man med sit hold lede efter skjulte nøgler og koder, løse drilske hovedbrud og gåder, samt generelt være nysgerrig og grundig i sin undersøgelse af rummet omkring sig.

Må vi være flere på vores hold end I anbefaler?

Ja, vær blot opmærksom på, at vi i så fald ikke kan garantere jer en god spiloplevelse. Dette skyldes dels at det bliver trængt med den fysiske plads, og at man derfor kommer til at gå meget i vejen for hinanden, og dels at der ikke altid vil være nok aktiviteter til at beskæftige alle.

Kan vi booke en tid i dag?

Af hensyn til bemanding understøtter vores system ikke,
at I booker mindre end 24 timer før spilstart. I kan dog være heldige at vi alligevel har ledigt personale til at tage imod jer, så I kan altid forsøge at kontakte os på 81 11 60 03 eller gennem vores Facebookside og høre ad.

Kan vi spille på engelsk?

Ja, begge rum er tilgængelige på dansk og engelsk. Ved booking vil der være en checkbox I kan krydse af, for at få rummet på engelsk.

Hvad er jeres alkoholpolitik?

Alkohol og escape rooms er et meget dårligt match. Det er ikke tilladt at medbringe andre væsker end vand i rummet, og vi forbeholder os ret til at afvise synligt berusede gæster i døren uden mulighed for refundering.

Er der mulighed for parkering?

Ja, både på Grønnegade og Klostergade. Vær dog opmærksom på at P-billet er påkrævet det meste af tiden. Det nærmeste parkeringshus er ved Magasin, ca. 5 min herfra.

Er det uhyggeligt?

Nej, ingen af vores missioner er designet med gys i tankerne, og vi har endnu ikke oplevet gæster der fandt oplevelserne skræmmende.